Stenska ura, ki jo prilepite na steno

Stenske nalepke čudovitega videza

Stenske nalepke so na voljo v številnih izvedbah. Kakšne boste izbrali, je tako odvisno le od vaših želja in od tega, koliko prostora imate na voljo. Poleg različnih motivov, kot so živalski junaki, drevesa, rože, geometrijski vzorci in podobno, je na voljo tudi nalepka stenska ura. To lahko prilepite na steno in tako boste vedno vedeli, koliko je ura, hkrati pa boste na tak način poskrbeli še za čudovito dekoracijo in za to, da malo popestrite prostor. Takšna stenska ura je tako res lepa dekoracija, ki je primerna tudi kot darilo ob vselitvi.

Mama, koliko je ura?

Nekoč je na steni vsakega doma visela tudi stenska ura. Takrat še ni bilo ure na vsakem telefonu in na drugih napravah, zato je bila stenska ura obvezen element vsakega doma. Vendar pa pri tem ni bilo ne vem kakšne izbire in v skoraj vsakem domu je visela enaka stenska ura, ki ponekod tam visi še danes. 

Čeprav imamo danes ure že na različnih elektronskih napravah, pa naj si bo to telefon, računalnik, televizija ali pečica, pa stenska ura še vedno sodi na steno vsakega doma. Ta namreč ni namenjena le temu, da boste vedno vedeli, koliko je ura, ampak tudi dekoraciji in polepšanju stene, hkrati pa ima še uporabno vrednost, saj boste tako vedno vedeli, koliko je ura. V kolikor vam klasične različice niso všeč, vas bo gotovo navdušila stenska ura, ki se nalepi na steno.

Kombinacija urnega mehanizma in stenske nalepke

Stenska ura v obliki nalepke je pravzaprav kombinacija urnega mehanizma in stenske nalepke.