Opremimo si svoje spalnice

Spalnice se lahko opremi zares na prijeten način, a vse je odvisno od tega, kakšen tip človeka ste. No, pravzaprav je odvisno tudi od tega, kakšen tip človeka je vaš partner, saj v spalnici pogosto spimo z njim. Tam, kjer ima glavno besedo žena, je pogosto res, da so spalnice opremljene bolj po njeno in čeprav imate svoje želje, zahteve in morda fantazije, je vprašanje kje boste uslišani. 

Spalnice so za spanje

V prvi vrsti naj bo nova spalnica res urejena tako, da bo primerna za spanje. To pomeni, da v njej ne zavzema največjega mesta na steni televizija, niti radijski aparati, še manj cela stena računalnikov ali pa nosilec za tablico, s katero se malo igrate, ko ponoči ne morete zaspati. Ne, spalnica naj bo namenjena spanju! Tehnična roba tudi seva, brni in še marsikaj in to gotovo ne bo dolgoročno pozitivno vplivalo na vaš spanec, zato se že sedaj osredotočite predvsem na kvaliteto ležišča in posteljnine.

spalnice

Zakaj posteljnine? Zato vendar, ker ima vse več ljudi težave z različnimi alergijami in ko se spalnice opremljajo, se vse prevečkrat pozabi na to, da mora biti v njej tudi kvalitetna posteljnina, ki bo preprečevala, da bi postala ležišče (to ni sedaj več tisto ležišče, ki naj bi bilo kvalitetno) tudi za kakšne stenice, hroščke in pršice.

Spalnice za bolj divje in strastne

Vam je žena kdaj predlagala, da bi jo nežno privezali na rob postelje? Ali pa vi njej in se je strinjala? Potem pa je niste imeli kam privezati! Oh, te ravne linije in poličke nad glavo, namesto da bi bili na robu postelje tiste dobre stare visoke posteljne noge, na katere bi skoraj lahko zmontirali še nočno lučko. No, če vama je s partnerjem to všeč, potem ne pozabite kupiti primerne postelje, ni pa to edino kar pomaga pri vročem intimnem življenju. Nekateri si spalnice opremijo z več ogledali, da se divji trenutki prikažejo še v kaki drugi dimenziji.

spalnica

Ogledala so lahko na steni, stropu in tudi na vratih omar spalnice. Tako je pohištvo lahko koristno tudi iz zunanje strani, kar pride prav tudi takrat, ko se oblačite, preoblačite ali ličite – seveda pri tem na pozabite na dobro svetlobo. Vsekakor pa ogledala bojda niso najbolj primerna za v spalnice, sploh ne veliko njih in zato se jih vse bolj izogibajo.

Kvaliteten les in dovolj prostora

Spalnica () naj bo kvalitetno narejena, da bo za dolgo časa, da se ne bodo omare kvarile in postelja škripala, predali pa zatikali in reči, ki ste jih spravili vanje ne boste več dobili iz njih.

Spalnice so deli stanovanja, ki jih dnevno uporabljamo več ur, čeravno se takrat ne zavedamo svoje okolice najbolje, pa vendar so izjemno pomemben del našega življenjskega prostora, zato ob nakupu pazite, da boste izbrali čim boljše materiale in barve, ki vam bodo dolgoročno ustrezale in vas pomirjale.